Teamets beauty favoritter - af Nini Petersen

Beauty & Skønhed, Ladybox anbefaler

Hver måned har vi udvalgt én fra kontoret, til at vise jer deres yndlings Beauty produkter, hjemme fra skabet. Vores første person er Nini. Nini er 32 år gammel og mor til Oscar på 1,5 år.  Hun er uddannet fra CBS og har de sidste 6 år været selvstændig.  I hendes fritid er hun meget aktiv og elsker at træne og bruge tid med familien.

 

The ordinary - Peeling Solution

Min første favorit er fra The Ordinary og er en peeling solution. Forestil dig en 10 minutters ansigtsmaske der prikker lidt i hele ansigtet. Sådan føles den at have på, men følelsen efter? Wauw siger jeg bare. Min hud er blevet meget mere jævn og har færre fine linjer. Whats not to like! Jeg bruger den 1-2 gange om ugen, eller på problemområder når disse opstår.

Fundet på www.magasin.dk til 69,-

E-cooking - Natcreme

Det næste produkt jeg ikke kan leve uden er min natcreme fra Ecooking. Jeg er generelt fuldstændig blæst bagover af deres produkter, men denne natcreme er vanvittig. Jeg glemmer aldrig at tage min makeup af, for den følelse jeg får af den creme kan jeg ikke undvære. Den går ind og reducerer dybden af dine rynker og booster hudens kollagen. KÆMPE anbefaling fra mig.

Fundet på www.ecooking.dk til 269,-

M2 - Eyebrow Renewing Serum

M2 Eyebrow Renewing Serum. Jeg har i mine teenageår, desværre haft en tendens til at overplukke mine bryn en del. Det havde efterladt dem tynde og de havde brug for ret meget kærlighed hver morgen, i form af makeup. Jeg blev anbefalet denne serum for snart en måned siden, og jeg er allerede så overrasket over det gode resultat! Jeg syntes det var mange penge for en serum, men den har været alle pengene værd og jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

Fundet på www.nicehair.dk til  599,-

Her efter kommer jeg solfaktor og makeup på.

Mascara - Sandstone

Mascaraen fra Sandstone (mascara intense) er min nyeste favorit, og en af favoritterne jeg ikke går uden at have med mig. Mine vipper er fra naturens side lange, men ikke særlige fyldige. Denne mascara kan du bygge op til lige netop det look du ønsker, og det elsker jeg! Jeg kan få de længste, mest naturlige vipper, men jeg kan også få de tætteste, mest intense vipper. Ny yndlings mascara!

Fundet på www.sandstonescandinavia.com til 149,-

Nini P.

Nini P.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar