Top 5 nyeste brands hos Ladybox

Vi er HELT VILDE over, at vi hos Ladybox har fået så mange nye fede brands på shoppen! Hos Ladybox kan man altid lave fede tilkøb til sin månedlige boks, eller melde sig til vores nyeste medlemskab, som giver adgang til vilde priser i shoppen. Og til det vil vi bare sige, at vi har fået en masse luksusprodukter, fra luksusbrands, som vi ved i vil elske!

Læs med i indlægget her, og få inspiration til nye produkter! Prioriterer at få nogle minutters pause fra hverdagen, omfavn og prioriter dig selv, med god pleje. Vi er heldige at kunne tilbyde lækre produkter til din hud fra store og nye brands, med en masse fede produkter!

Kyst Care

Vi er meget beærede over at vi har fået muligheden for, at kunne tilbyde jer Kyst Cares produkter. Kyst Care er, som de selv udtrykker det, “nærvær på dåse”. Produkterne bliver udviklet af naturlige ingredienser og rørt i hånden derhjemme i køkkenet hos Charlotte Kyst, som er kvinden bag Kyst Care brandet. Fantastiske produkter, som vi i Ladybox bare ELSKER! Det er alt det bedste fra naturen, som bliver til lækker og kærlig pleje til dig og din hud. 

Det er produkter, som er lette og simple at bruge, særligt i en travl hverdag.

 

Smooth Body Lotion, hvor du opleve en beskyttet, mere elastisk og blød hud på hele kroppen. En håndcreme, som er plejende og velduftende. En særlig Hydrator Serum, som er et helt uundværligt produkt til din hud. Og til en serum hører altid også en god Face oil, den beskytter, fugter og er anti flammatorisk på huden, så din hud efterlades beroliget og skinnende! Og til sidst, men absolut ikke mindst vil din hud elske dig for en lækker balm! Den kan bruges til nærmest alt, tørre læber, hænder, fødder, ansigtet – og er særlig effektiv hvis du bruger den som natcreme!

 

Fantastiske produkter, som nærmest giver dig en helt hudpleje rutine. Det er særligt helt ideel til dig der gerne vil have hudpleje på naturlige og økologiske ingredienser, men som også godt kan lide at have produkter fra samme brand.

 

Olaplex

Et fantastisk brand med en banebrydende teknologi der vil reparerer og pleje dit hår øjeblikkeligt! Olaplex er nu blevet en del af shoppen, og vil altså redde dit hår, hvis du døjer med tørt og skadet hår! Olaplex genopbygger ødelagt og slidt hår ved at reparere håret indefra med særlige ingredienser. Vi er stolte af at kunne tilbyde jer en lækker shampoo i form af en NO.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo, en Bond Maintenance Shampoo Nº 4 og en luksuriøs og reparerende balsam Bond Maintenance Conditioner Nº5.

VitaYmmy

Måske du kender du VitaYummy for deres vitaminer? Well nu kan du også med god samvittighed købe dem med i boksen hos Ladybox. VitaYummy er et dansk vitamin firma, som har stor erfaring med kosttilskud og næringsrigtige fødevarer, der smager godt. De udvikler nye produkter, som kan løse problemer, på en professionel, men også sjov måde med deres vingummibamser. VitaYummy vil være din ultimative vitaminkilde til hverdagen!

 

Vi er så heldige at kunne tilbyde blandt andet Hair and Nails Peach vitaminer, som er kosttilskud til at styrke hår og negle. Beauty Sleep, som er kosttilskud, der kan hjælpe med at falde i søvn og give dig en mere rolig søvn ved milde søvnproblemer og uro. Og så har vi til sidst også muligheden for at tilbyde jer Anti Age vitaminer mango, som er et kosttilskud til at supportere huden.

Lækre vitaminer på en sjov måde – lige til hverdagen!

Meraki

Meraki er et helt eksklusivt brand, som stræber efter at skabe et univers af komfort og velvære. Deres hudpleje er designet og udviklet i danmark, og inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed og respekt for naturen. Meget af deres arbejde udføres i hånden, hvilket altså sikre at kvaliteten er der hver gang! Vi har faktisk en del produkter fra Meraki i form af både duftlys, Roomspray, Hand Lotion, duftfrisker, Face and Body Lotion, Body Lotion og Body wash. Vi er så glade for at vi kan tilbyde et brand som Meraki, og vi håber i er lige så vilde, som vi er med det!

L´Oréal Paris

L´Oréal Paris er et verdens førende kosmetikbrand, som gør sit yderste for at gøre luksusprodukter og skønhed tilgængelige for alle. Deres pionærånd leder deres videnskabelige ekspertise og utrættelige innovation, fra makeup og hudpleje til hårpleje og hårfarve. L’Oréal Paris har altid kæmpet for og fejret kvinders selvstændiggørelse, og de udfordrer stereotyper med et moderne syn på kvindelighed. Derfor er vi også meget stolte af, at kunne tilbyde jer et brand som L´Oréal på vores shop, og endda også produkter til mænd!

 

På shoppen kan du finde en masse forskellige produkter, til kvinder kan du finde produkter såsom Mascara (også vandfast), Eye liner, Nude Plumping Tinted serum og Anti-Ageing Eye Care.

 

Vi har jo fået udvidet shoppen en del, med an masse fede og nye produkter fra helt nye brands, og mændene skal jo ikke snydes! Til de kære mænd kan du finde både Slicked Hair Fixing Wax, Beard and Face Moisturizer, Clean Cut Defining Paste, Beard+Face+Hair 3 in 1 Wash, Messy Hair Molding Clay, ansigtscreme og Hydra Power

Vi håber du fik lidt inspiration til at kunne opdatere beauty- og huplejerutinen med helt nye og kendte produkter! Lad os vide hvad du ellers godt kunne bruge en guide til, så tryller vi gerne et indlæg mere!

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på kontakt@theladybox.dk hvis du har ønsker om emner eller andet vi skal skrive om her på bloggen, eller hvis du blot har spørgsmål🤗

Amalie

Amalie

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar