Top 5 podcasts

 

Podcasts er geniale, når du er på farten, eller når du går derhjemme og gør rent eller laver mad. Men der findes i dag et hav af podcasts, og hvor skal du lige starte? Læs med her, hvor vi giver dig anbefalinger til vores yndlings podcasts, og bliv inspireret til, hvad du skal lytte til næste gang.

 

1. Fries Before Guys

Du bliver i denne podcast inviteret ind i Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn’s ærlige og uhøjtidelige samtale univers. De to veninder diskuterer livet ned til mindste detalje, og snakker om alt fra venskab, sex, angst og forventninger med udgangspunkt i deres eget liv. De tager både tabubelagte og sårbare emner op såsom spiseforstyrrelser, kønsbehåring og onani, men også sjove historier om mislykkede dates og pinlige teenageberetninger. Nanna og Josephine har en sjov og filterløs tilgang til deres snakke, som kan få en til både at grine og græde med dem.

Hvor lytter man til den: Fries Before Guys er netop flyttet til Podimo, men du kan stadig høre ALLE deres gamle afsnit på Podcasts appen, Spotify eller hvor du lytter til podcasts.

2. 112 For Knuste Hjerter

I denne podcast inviterer vært, Marie Jencel, hver uge en ny kendt gæst ind, som fortæller om engang, hvor de har fået deres hjerte knust. De snakker ærligt om det at blive forelsket, kærlighed når det gør allermest ondt og meget andet relaterbart. Man møder blandt andre Drew Sycamore, Malte Ebert og MØ i podcastserien.

Hvor lytter man til den: Podcasts, Spotify eller hvor du lytter til podcasts.

3. Djævlen i detaljen

Elsker du også true crime, så er Djævlen i detaljen lige noget for dig! Podcasten undersøger både nye og gamle kriminalsager, og går bag om opklaring, forbrydelse og straf. Hver uge dykkes der ned i en ny sag, og man får indblik i hvordan bl.a. videnskaben, efterforskere og retsmedicinere er med til at opklare disse sager.

Hvor lytter man til den: Podcasts, Spotify eller hvor du lytter til podcasts.

4. Vores Mentale Sundhed

Lea Hellmann taler i Vores Mentale Sundhed om selvværd, stress, sammenligninger, lykke, kontrol, meningen med livet og mange andre spændende emner, der relaterer sig til mental sundhed. Hun taler med både eksperter på disse forskellige områder, samt privatpersoner der deler deres personlige beretninger og erfaringer. Podcasten diskuterer og aftabuiserer vigtige emner, og får en til at reflektere og blive inspireret. 

Hvor lytter man til den: Podcasts, Spotify eller hvor du lytter til podcasts.

5. Kvinden Med Den Tunge Kuffert

Intet er som det plejer at være på det gamle Ørslev Kloster, og noget tyder på, at en af klosterets beboere står bag. Denne podcastserie af Third Ear er et true crime roadtrip-mysterie på tværs af hele landet, hvor podcastvært Krister Moltzen følger sporten af en kvinde, som ikke er den, hun giver sig ud for at være. Men pas på – når du først er gået i gang med denne podcast, kan du ikke stoppe igen af ren spænding!

Hvor lytter man til den: Podcasts, Spotify eller hvor du lytter til podcasts.

Tusind tak fordi du læste med. Vi håber, at du er blevet inspireret til, hvad du skal gå igang med at lytte til 🧡

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar