Top 6 Sommertips til hudpleje

 

Sommermånederne har ramt os, og mange kan se frem til sommerferien! Sommeren er en skøn tid med lune sommeraftener, grillmad og måske en god kold drink. Meeen mange glemmer også at pleje sin hud optimalt, særligt glemmer vi at varmen godt kan have en effekt på vores hud.

Vi har derfor samlet 6 gode tips til hvordan man lige kan opretholde en sund og smuk hud om sommeren.

1. Rens din hud for alt

Af alle skønhedstips er et af de vigtigste nok, at rense dit ansigt, hver aften. Det er altafgørende at man får fjernet alt snavs, sved og hvad ved vi, så din hud kan ånde, særligt efter en varm dag. Få renset dit ansigt ved at fjerne din makeup, gerne med en god og fugtgivende makeupfjerner. Derudover er det vigtigt at få fjernet solcreme, snavs og andre urenheder. Brug gerne lunkent eller varmt vand til at vaske dit ansigt, påfør dit rensemiddel og gnid det i cirkulære bevægelser. Skyl med varmt vand efter et par minutter og tør dit ansigt med et håndklæde, alt efter hvilket renseprodukt du selvfølgelig bruger.

2. Fugt din hud

Vask eller rensning af huden efterlader ofte ansigtet tørt og lidt små irriteret, derfor er den næst vigtigste ting, at holde din hud hydreret. Du kan bruge enhver oliefri fugtighedscreme, da det er fantastisk til både fedtet og tørre hudtyper. At holde din hud hydreret hele tiden er et af de vigtigste skønhedstips og hjælper til at mindske forekomsten af fine linjer og rynker.

3. Husk solcremen

Åh ja, vi trækker lige sæsonens vigtigste kort, nemlig HUSK solcreme. I Danmark er vejret meget skiftende for tiden, det kan næsten sammenlignes med vores humørsvingninger. Men uanset om solen bager på os eller ej, er solcremen en vigtig del af hudplejerutinen om sommeren. Solen er både vores ven og fjende, den er nemlig vores største kilde til D-vitamin, som både forebygger kræft og vores immunforsvar, men vi skal omgå solen med omhu fordi den også kan medvirke til kræft i huden. Brug SPF-beskyttede cremer, hudpleje- og makeup produkter, for den mest optimale beskyttelse. Både UVA- og UVB-stråling kan medvirke til udvikling af hudkræft, og dermed bliver risikoen større for modermærkekræft, hvis man ikke beskytter sin hud.

4. Mild eksfoliering

Eksfolier kun din hud en til to gange om ugen, og få en flot, glat og smidig hud. Tag evt. et varm bad, det åbner porerne og gør huden mere modtagelig for eksfolieringen. Efter badet kan du påføre dit eksfolierende produkt, det kan enten være en eksfolierende sæbe, -creme eller -renseprodukt. Vi kan varmt anbefale en bodyscrub til at eksfoliere din hud på kroppen, som nærer og eksfolierer din hud blidt. Og en lækker facescrub til ansigtet vil også gøre underværker.

 

5. Inkluder en masse antioxidanter i din kost

Antioxidanter er små molekyler, som bekæmper stoffer, der er skadelige for kroppen. Antioxidanter er fantastiske for din hud, da de også er med til at forhindre ældning, mørke pletter og fine linjer. Du kan optage dem igennem en masse kost såsom bær, citrusfrugter, grøntsager, nødder, fisk og mejeriprodukter. Du kan også læse om 3 vitaminer, der giver dig smuk hud, og bliv klogere på hvilke fødevarer, som er gode at optage i sin dagligdag (særligt her om sommeren), for at opretholde en smuk og sund hud.

6. Stay hydrated

HUSK at få drukket vand, huden er det største organ vi har og består faktisk af ca. 70% vand. Vi mister en del vand hver dag ved fordampning gennem huden, og særligt om sommeren når det er varmt og vi sveder mere. Hvis du ikke får drukket nok væske, kan det resultere i at din hud bliver tør og dehydreret. En fugtighedscreme kan godt hjælpe på en tør hud, men i det her tilfælde så tag lige et glas vand.

Du kan også se vores lækre udvalg af hudpleje her, for at få mere inspiration til en god hudpleje. Husk, at du som medlem, kan få gratis fragt, hvis du tilkøber produkter til din næste boks.

 

 

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Sommerprodukter

Ladybox anbefaler 3 produkter

Aftersun Lotion, Derma

Derma aftersun er perfekt til at give dig effektivt, dulmende lindring efter en soleksponering. Den er baseret på ekstrakt fra aloe vera, som tilfører huden fugt.

Micellar water, Bioderma

Bioderma Sensibio H2O er en rensevand til sensitiv hud, der effektivt renser og fjerner makeup. Fjerner urenhender samtidig med, at opretholde huden naturlige balance.

Vitamin C Serum, Junglück

En lækker serum med højt indhold af C-vitamin, som behandler urenheder, acne, pigmentfejl og rynker. Et højt indhold af antioxidanter, som beskytter vores kollagenramme.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar