Trines hudplejerutiner

Ladybox anbefaler, Sundhed & livsstil og Beauty & Skønhed

Dagens hovedperson: Trine Rasmussen 

/ Blogger med fokus på livsstil 

/ Find trine her @Triner2

Min morgen og aften hudplejerutine

I forbindelse med, at jeg er blevet ældre, er jeg blevet mere opmærksom på, hvilke produkter jeg bruger på min hud, og det er derfor vigtigt for mig, at de hverken indeholder parfume, parabener eller andre skadelige stoffer. 

Hver morgen og aften renser jeg mit ansigt med en konjac svamp og slutter af med en god serum, da min hud har brug for ekstra fugt. 

Efterfølgende bruger jeg mit yndlings hudplejeprodukt Rosalique, som er en beroligende, plejende og hudforbedrende 3 i 1 dagcreme. Jeg bruger Rosalique i stedet for en foundation og kombinerer den ofte med Botanical Tinted Face Dark. Kombinationen af den grønne antirødme effekt fra Rosalique, som også er beroligende og den ekstra glød fra Botanical Tinted Face Dark, med masser af antioxidanter, skaber en helt fantastisk solkysset dækning. De er begge parfumeri og med spf 50, og lige netop solfaktor er en anden ting, jeg går op i nu, da jeg desværre har enkelte pigmentpletter i ansigtet og helst vil undgå at få flere. Men med kombinationen af mine to ansigtscremer kan de næsten ikke ses.  

Foto: Trine Rasmussen

Hudpleje i løbet af dagen

I løbet af dagen bruger jeg ofte en forfriskende mist i ansigtet, og for tiden er det Cool It Mama fra Natural Birthing company, der er min favorit. Cool it mama er faktisk lavet til gravide, som lider af kvalme, hedeture, træthed og hovedpine, men for mig fungerer den helt perfekt, som en kølende og forfriskende mist, som samtidig giver en fantastisk afslappet følelse og ro, da den indeholder neroli, ylang ylang og bergamot.

Benedicte B.

Benedicte B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar