Shop til medlemspriser helt GRATIS!
Hundredvis af kvinder nyder allerede at shoppe skønhedsprodukter til faste, lave priser - Nu er det din tur. Få 3-måneders gratis prøveperiode, og betal efter kun 29 kr./md (i stedet for 59 kr./md) i de efterfølgende 6 måneder.
Start din gratis prøveperiode
Shop til medlemspriser helt GRATIS!
Hundredvis af kvinder nyder allerede at shoppe skønhedsprodukter til faste, lave priser - Nu er det din tur. Få 3-måneders gratis prøveperiode, og betal efter kun 29 kr./md (i stedet for 59 kr./md) i de efterfølgende 6 måneder.
Start din gratis prøveperiode

Club Ladybox er en medlemsklub hos Ladybox. Som medlem får du adgang til medlemspriser, som ligger på op til 80% under vejledende udsalgspriser. Du får desuden gratis fragt på alle dine ordrer.

Sådan virker Club Ladybox medlemskabet

Tilføj Club Ladybox Gratis prøveperiode til din kurv

Du låser op for din gratis 3-måneders prøveperiode.

Start med at shoppe til medlemspriser

Så snart du har Club medlemskabet i kurven, kan du frit shoppe til medlemspriser.

Lev Dit Bedste Liv

Modtag din bestilling og start selvforkælelsen - måned efter måned.

Fordele med Club Ladybox medlemskabet

SPAR OP TIL 80%

Med Club medlemskabet sparer du op til 80% på pleje- og skønhedsprodukter.

OPTJEN & BRUG POINT

Optjen point når du handler og brug dem på dit næste køb til at få rabat.

GRATIS FRAGT

Du får gratis fragt på alle dine ordre og 100 dages returret.

INGEN BINDING

Der er ingen binding på medlemskabet. Du kan opsige når som helst.

Ingen binding – Du kan opsige når som helst.

Populære produkter lige nu

Eksklusive medlemspriser · Gratis fragt på alle ordrer · Ingen binding · Prismatch · 100 dages returret

Det siger vores medlemmer

"Ladybox er simpelthen bare den ene gode overraskelse efter den anden. For det meste fullsize produkter, hvilket er dejligt."
"Elsker ladybox! Hver måned glæder jeg mig til at se hvad den lille boks indeholder. Får også en masse ting, som jeg aldrig havde tænkt at købe selv, og derved får jeg nye oplevelser og dejlige overraskelser!"
"Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Det er altid spændende hvad man modtager i kassen midt på måneden. Altid lækre produkter og fedt at prøve nogle produkter, som man ikke normalt ville købe."
Tidligere
Næste

Mest stillede spørgsmål

Ladybox er en abonnementsbaseret virksomhed der tilbyder to forskellige abonnementer.

  1. Det første er vores månedlige abonnementsboks. Den indeholder 5-7 beauty- og plejeprodukter. Produkterne er udvalgt efter sæson og nye trends, og vil altid have en værdi på mindst 650 kr. Du betaler mellem 179-199 kr.
  2. Det andet er vores virtuelle abonnement “Club Ladybox”, hvor du får adgang til medlemsshoppen med helt unikke medlemspriser.

Vi har to typer af medlemskaber:

  1. Ladyboxen koster 179-199 kr. pr. måned (inkl. fragt). Det gælder uanset om du vælger at få din boks leveret til døren eller en pakkeshop. Der er ingen skjulte gebyrer.
  2. Club Ladybox medlemskabet koster normalt 59 kr./md –  Der er ingen skjulte gebyrer.

Ja. Hos Ladybox er der ingen binding på abonnementet. Det betyder, at du til enhver tid kan opsige dit abonnement. Du kan også vælge at sætte dit abonnement på pause i to måneder. 

Når du logger ind på din profil, vil der være en knap hvor der står “Opsig abonnement”. Således kan du selv opsige dit medlemskab.

Ved afmelding mister du dine optjente Ladypoints, 70% besparelse på beauty og pleje hver måned, adgang til eksklusive medlemspriser i Ladyshoppen samt early access til Limited Edition bokse. 

Du kan selvfølgelig altid blive medlem hos Ladybox igen.