A-Vitamin Night Face Mask (100 ml), Cossy

(2 kundeanmeldelser)

250,00 kr.

Cossy A-Vitamin Night Facemask er en ansigtsmaske som creme, der kan anvendes af både kvinder og mænd i alle aldre. Udviklet med udgangspunkt i A-vitamins gode egenskaber tilsat en masse nærende og plejende vegetabilske olier og hyaluronsyre, giver denne fede og lækre creme gode egenskaber, som gør en forskel i din hudpleje.

COSSY har taget det bedste fra de populære ansigtsmasker, som du køber enkeltvis, og det bedste fra oliernes verden, og smeltet det samme i en creme, som er let at bruge og fordele i ansigtet.

A-vitamin er en meget kendt ingrediens i hudpleje produkter, fordi vitamin A har en masse gode egenskaber, som er velegnet, især til pleje af huden i ansigtet, og det er uanset din alder og køn. Vitaminerne er gode for alle, og sådan er det bare.

Vi har kaldt det en Night Face mask creme, fordi den er perfekt til pleje om natten, når du sover. Men cremen kan bruges både om dagen og natten, dvs du kan også anvende den som dagcreme, hvis du måtte ønske dette.

Dine fordele:

 • Virker opstrammende og mod rynker
 • Tilfører fugt og plejer huden
 • Virker blødgørende og anti-inflammatorisk
 • Mindsker porerne i huden
 • Bekæmper rynker og fine linjer
 • God mod akne, bumser og uren hud
 • Parfumefri

På lager

Køb dette produkt nu og optjen 25 Points!
Vil du have store rabatter? Bliv medlem!

  Beskrivelse

  Brand: Cossy

  Størrelse: 100 ml

  Ingredienser: Aqua, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-100 Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Lanolin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Phenoxyethanol, Panthenol, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Arachis Hypogaea Oil, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol

  2 anmeldelser af A-Vitamin Night Face Mask (100 ml), Cossy

  1. Monica Schou-Pedersen

   Er så lækker. Dejlig nem at påføre. Og huden bliver blød og dejlig

  2. Lee Jørgensen

   Cossy produkter er bare noget der virker for min hud. Jeg bruger denne som natcreme/natmaske og vågner op med en dejlig frisk og blød hud

  Tilføj en anmeldelse af varen