Bio Cellulose Luksus Peel Maske, COOHÉ

99,00 kr.

Det naturlige serum i denne luksuriøse Bio Cellulose Peel maske er lavet af 100% rent rosenvand. Blomstervandet opnås ved dampdestillation af friske Rosa Damascena blomster, der håndplukkes fra certificerede økologiske rosenmarker i Bulgarien. Rosenvand indeholder æterisk rosenolie, nyttige vandopløselige komponenter og et højt indhold af vitaminer og antioxidanter, der hjælper med at forbedre hudens elasticitet. Masken er 100% fri for konservering, alkohol og tilsætningsstoffer.

Fordele Formindsker aldringstegn / Lysner huden og giver fugt i dybden / Hudopstramning / Renser og minimerer forstørrede porer / Gendanner en sund og strålende hud / Velegnet til alle hudtyper

Vil du have store rabatter? Bliv medlem ved at købe Ladybox medlemskab!
Dette produkt kan kun købes af medlemmer. Er du allerede medlem, så Login i Menuen - er du ikke medlem, så kan du få adgang til at købe produktet ved at købe Ladybox medlemskab.

  Beskrivelse

  Brand: COOHÉ

  Brug: Rens ansigtet før påføring af masken. Fold forsigtigt masken ud, fjern et af de støttende ark, placer Bio Cellulose-masken på ansigtet og fjern det andet støtte-ark. Juster maskens position, og sørg for at maske og hud har tæt kontakt. Behold masken på i mindst 90 minutter indtil masken er tør, og serum er helt absorberet af huden. Tag maske af og massér ansigtet. Afslut med skintonic og fugtighedscreme. Optimalt resultat opnås ved brug af en maske en gang om ugen.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Bio Cellulose Luksus Peel Maske, COOHÉ”