16%

Breast Firming Serum (40 ml), YA.BE

219,00 kr.

Opstrammende og tonende brystserum – allergivenlig, 100 % naturlig, vegansk.

På lager

Køb dette produkt nu og optjen 22 Points!
 • Allergivenlig
 • Naturlig
 • Vegansk
  • Beskrivelse

   En skønhedsallieret, der er nyttig både til at forhindre virkningerne af tid og til vedligeholdelse. Dette brystopstrammende serum virker på flere fronter for at forbedre elasticiteten og forbedre dit brysts skønhed. Denne del af kroppen kræver særlig opmærksomhed, fordi hudvævet, der dækker brystet, har funktionen af at støtte: det er vigtigt at beskytte det med en brystopstrammende creme, der er i stand til at holde det tonet, fast og elastisk.

   Nyttigt både til forebyggelse og vedligeholdelse, dette serum er blevet skabt i en let tekstur med et friskt og silkeblødt strejf, det bruger forskellige komplekser af naturlige aktive ingredienser, der virker på flere fronter for at forbedre elasticiteten og tone og forbedre dit brysts skønhed. Det ideelle niveau af hydrering, hudens elasticitet og tæthed sikres af de værdifulde aktive ingredienser såsom vedbend, E-vitamin og hyaluronsyre.

   Anvendelse: Fordel produktet på décolletéen, for at gøre effekten af den brystopstrammende creme endnu mere effektiv er det nødvendigt at bruge det konstant og kombinere det med delikate og specifikke massager på brystet med kontinuerlige og cirkulære bevægelser: spredes fra den nederste del af brystet. brystet til halsudskæringen med cirkulære bevægelser, indtil det er helt absorberet.

   Størrelse: 40 ml

   Ingredienser: aqua, glycerin, lysine hydrochloride, carnitine hcl, hydrolyzed drosera ramentacea leaf, hedera helix extract, sodium hyaluronate, xanthan gum, tocopheryl acetate, urea, carrageenan, benzyl alcohol, sodium benzoate, tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, potassium sorbate, alcohol, parfum

   Anmeldelser

   Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

   Vær den første til at anmelde “Breast Firming Serum (40 ml), YA.BE”