40%

Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream (50 ml), Avant Skincare

(2 kundeanmeldelser)

499,00 kr.

Natcremen Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye er en vidunderlig anti-aging creme til at fugte ansigtet og øjenområdet med og den indeholder hyaluronsyre, der arbejder dybt for at give næring til din hud. Den kombinerer også signaturingredienser for at forbedre udseendet af forstørrede porer, ujævn hudtone, for at revitalisere og styrke en svag hudoverflade. Natcremen Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye kombinerer signaturingredienserne hyaluronsyre, Maris Aqua og B3-vitamin.

Hyaluronsyre har til formål at fugte og trænge dybt ind i huden, samtidig med at den hjælper med at forynge trætte, slap og hævede øjne. Den hjælper også med at forbedre forekomsten af fine linjer og rynker. Havvandet er fyldt med magnesium, kalium og calcium, der hjælper din hud med at holde på fugten og balancere dannelsen af olie og talg til en jævn hudtone. B3-vitaminerne har til formål at forbedre udseendet af forstørrede porer, ujævn hudtone, fine linjer samt at revitalisere og styrke en svag hudoverflade.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer.

  Beskrivelse

  Brand: Avant
  Størrelse: 50 ml

  Ingredienser: Aqua (water), Butyrospermum Parkii (shea) butter, glycerin, cetyl alcohol, glyceryl stearate, dicaprylyl ether, propylheptyl caprylate, dimethicone, sodium hyaluronate, niacinamide, maris aqua (sea water), Prunus Amygdalus dulcis (sweet almond) oil, allantoin, tocopheryl acetate, peg-75 stearate, ceteth-20, steareth-20, propylene glycol, disodium edta, sodium polyacrylate, xanthan gum, lactic acid, parfum (fragrance), potassium sorbate, ethylhexylglycerin, CI 15985 (FD&C Yellow No. 6), CI 17200 (D&C Red No. 33).

  2 anmeldelser af Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream (50 ml), Avant Skincare

  1. Connie Zöllner

   Lækker Lækker crem med en skøn duft..jeg er fan

  2. Maj Friis Jespersen

   Virkelig lækker natcreme, der nærer uden at fedte

  Tilføj en anmeldelse af varen