Eco Baby Salve (100 ml), Derma

39,95 kr.

Derma Eco Babysalve med aloe vera og abrikosolie er en speciel vandafvisende salve med plejende egenskaber. Den indeholder ingen zink og kan derfor også bruges som ekstra
fugtgivende creme i ansigtet til tørre babykinder og rød og irriteret mund efter sut. Salven er særligt velegnet til hud, der udsættes for fugt som huden omkring munden og bleområdet.

Derma Eco Babysalve danner en barriere, som virker som en beskyttende hinde på huden samtidig med, at huden får lov at ånde.

Salven er certificeret økologisk af Ecocert efter COSMOS-standarden, Svanemærket, AllergyCertified samt anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den er helt fri for parfume og
farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner. 100% vegansk

Anvendelse
Smør Derma Eco Babysalve på den rene og tørre hud i et tyndt lag.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. Er du allerede medlem, så Login i Menuen - er du ikke medlem, så kan du få adgang til at købe produktet ved at købe Ladybox medlemskab.

  Beskrivelse

  Brand: Derma

  Størrelse: 100 ml

  Ingredienser: Aqua, Cocos Nucifera Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Zea Mays Starch*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Sulfate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate *Ingredienser, som er økologisk dyrket. 99% af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse. 20% af de totale ingredienser er økologisk dyrket.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Eco Baby Salve (100 ml), Derma”