Eternity Woman Summer Daze EDP (100 ml), Calvin Klein

759,95 kr.

ETERNITY Summer Daze Eau de Parfum til kvinder fremkalder fornemmelsen af ​​en have ved havet.

Genfortolkningen af ​​ETERNITY-duften har noter af sommer med friske, dvælende, lette blomsterfrugter, der symboliserer ungdommens lethed. Den livlige lyserøde duft skaber et billede af blomster i en romantisk kystscene. Topnoter af italiensk sorbet på røde bær tilføjer en forfriskende frugtagtig note, mens hjertenoten af ​​rosenvand tilføjer et sofistikeret, blomstret præg. Forankret i en tidløs basisnote af jasmin, formidler den sensuelle duft en følelse af ren lyksalighed.

Den veganske formel er skabt med naturligt produceret alkohol og indeholder 88% ingredienser af naturlig oprindelse. Emballagen er lavet af genbrugsmaterialer og designet af kunstneren Harry Cartwright. Flasken har en monokrom strandbaggrund med to silhuetter, der går langs vandet, som en hyldest til den klassiske ETERNITY-kampagne.

Kun 3 tilbage på lager

Køb dette produkt nu og optjen 76 Points!

    Beskrivelse

    Ingredienser: ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CITRONELLOL, FARNESOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730).

    Anmeldelser

    Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

    Vær den første til at anmelde “Eternity Woman Summer Daze EDP (100 ml), Calvin Klein”