Fugtserum (10 ml), Ecooking

179,00 kr.

Et serum til alle aldre og hudtyper, der giver din hud et fugtboost og er fyldt med fugtgivende ingredienser. Fugten i huden forsvinder efterhånden, som vi bliver ældre. Når din naturlige produktion af fugt forsvinder, bliver linjer og rynkere dybere, og din hud bliver mere tør. Fugt Serum gennemfugter din hud uden at fedte.

Serum er et tyndtflydende produkt, der har en stærk virkning. Det er nemlig målrettet mod et bestemt behov, ønske eller problem i huden. Derfor kan et serum ikke erstatte en dag- eller natcreme, fordi det er proppet med netop de ingredienser, der virker på det særlige ønske, du har.

Vegansk & dermatologisk testet.

Vil du have store rabatter? Bliv medlem!
Dette produkt kan kun købes af medlemmer.

  Beskrivelse

  Brand: Ecooking
  Størrelse: 10 ml
  Anvendelse: Brug serummet efter, du har renset din hud. Pump en passende mængde ud på fingerspidserne og fordel serummet i dit ansigt, på din hals og dit bryst.

  Ingredienser: Aqua**, Propanediol**, Glycerin*, Sodium PCA**, Xanthan Gum**, Sodium Levulinate**, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid**, Hydrolyzed Wheat Protein**, Ethylhexylglycerin**, Hydrolyzed Soy Protein**, Butylene Glycol, Lecithin**, Glucose**, Carrageenan**, Tripeptide-10 Citrulline, Carbomer, Triethanolamine, Tripeptide-1

  * = organic · ** = natural

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Fugtserum (10 ml), Ecooking”