28%

Hårvitaminer, Yummi Gummi

179,00 kr.

Yummi Gummi’s unikke formular indeholder alle de vitaminer og mineraler dit hår har brug for. Indeholder blandt andet Biotin og Vitamin B, D og E, som styrker og booster dit hår indefra.

Yummi Gummi hårvitaminer er designet til at give dit hår den bedste næring og indeholder naturligt sukker, smags- og farvestoffer.

Derudover er de små hjerter veganske og fri for laktose, gluten og gelatine.

Du modtager 1 stk. Yummi Gummi, Hair Vitamins med 60 hjerter svarende til 1 måneds forbrug.

Ikke på lager

  Beskrivelse

  Tag 2 vitaminer dagligt i forbindelse med et måltid og et glas vand. Vi anbefaler, at man tager begge 2 på samme tid, da man så er sikker på ikke at glemme én i løbet af dagen. Vitaminerne tygges grundigt, før de sluges. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for varieret kost. Gravide og ammende anbefales at rådgive sig med læge ved tvivl. Bør opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Opbevares ved stuetemperatur og uden for små børns rækkevidde.

  Ingredienser: Fyldemiddel og sødemiddel (malt sirup, sukker, glukose), bindemiddel (pektin), surhedsregulerende middel (citronsyre, natriumcitrat), L-ascorbinsyre, DL-alpha-tocopherylacetat, calcium-D-pantothenat, D-biotin, zinkcitrat, pyridoxinhydrochlorid, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumjodid, cholin, inositol, cyanocobalamin, vitamin D2, naturlig aroma (jordbærsmag (fragaria)), overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, carnauba), naturlig farvestof (lilla gulerod koncentrat)

  OBS: Opbevares tørt, i stuetemperatur, uden for sollys og utilgængeligt for børn. Bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

  Det præcise indhold af ingredienser kan du se på vare deklarationen der ligger som et billede under produktet.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Hårvitaminer, Yummi Gummi”