Spar mindst 50% på lækre produkter
Shop her

Cossy

Lip balm (15 g)

119,00 kr.

119,00 kr.
Normalpris
89,25 kr.
Medlemspris
Du sparer 29,75 kr.

Medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber et produkt. Medlemskabet koster 59 kr./md. De første 30 dage er gratis. Læs mere om fordelene.

På lager

Køb dette produkt nu og optjen 12 Points!

Medlemspriser

Medlemsprisen er kun for medlemmer. Medlemskabet koster 59 kr./md. De første 30 dage er gratis. Læs alle fordelene.

(Du får også medlemspriser som Boks-Medlem)

Cossy Lip Balm er en nærende, beskyttende og fugtgivende balm til dine læber og hud generelt. Ved at blande fugtgivende ingredienser med vegetabilske olie, er der skabt en balm, som er meget fast i konsistensen, hvilket betyder, at den smelter og bliver længere tid på læberne, og dermed er mere drøj i brug (du skal bruge lidt pr gang). Den giver ligeledes læberne et lidt shiny look, imens den langsomt trænger ind. Dermed beskyttes læberne både af balmen og det solfilter, som der er tilsat. Solfilteret modvirker, at dine læber bliver solbrændte, hvis du opholder dig meget i solen.  
  • Anvendelse: Balmen kan bruges efter behov, og er så fugtgivende, at du med fordel kan anvende den på alle tørre områder på kroppen. Ud over læberne, kan balmen bruges til: albuer, knæ, brystvorter, negle og neglebånd, hård hud under fødderne eller andre områder, hvor der er ekstra tørhed.
  • Brand: Cossy
  • Størrelse: 15 g.
  • Ingredienser: Lanolin – Fugtgiver og plejer huden Octyldodecanol – Emulgater af palmeolie og kokosolie, som giver huden en langvarig følelse af blødhed og elasticitet Jojobaolie (økologisk) – Naturligt indhold af A- og B vitamin. Har blødgørende og plejende egenskaber Mandelolie (økologisk) – Fugtighedsgivende- og plejende egenskaber Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine – Solfilter der beskytter læberne mod solens UV-stråler Bivoks (Cera Alba) – Har plejende, beskyttende, fugtgivende og blødgørende egenskaber. Tilfører huden elasticitet. Giver produktet en fast konsistens. Tocoptherol – E vitamin, en antioxidant der beskytter huden mod frie radikaler i luften

Cossy Lip Balm er en nærende, plejende, beskyttende og fugtgivende balm til dine læber og hud generelt.

Fri fragt: Ved køb over 299 kr. eller hvis du er medlem.

✓ Sender inden for 24 timer i hverdage.

✓ DAO Privatadresse/Pakkeshop.

✓ 100 dages returret.

Hos Ladybox kan du betale med din sædvanlige betalingsmetoder. Du vælger betaling i checkout.

» MobilePay
» Dankort
» Visa
» Mastercard

Gratis fragt

Som medlem får du gratis fragt. Er du ikke medlem, får du gratis fragt ved køb over 299 kr.

Store besparelser

Spar op til 80% på pleje- og skønhedsprodukter, når du er medlem.

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig i chatten nederst til venstre eller på kontakt@theladybox.dk