75%

Øjensolcreme SPF 50 (10 ml), This Way

49,00 kr.

Glat og let øjen solcreme med naturlige ingredienser, hvor tuben er lavet af miljøcertificeret plast for et mere bæredygtigt rejsemærke.

Fordele:

– Nyd solen uden at bekymre dig.

– Beskyt sensitive områder ekstra.

– Vær på stranden hele dagen lang.

På lager

Køb dette produkt nu og optjen 5 Points!

  Beskrivelse

  Brand: This Way

  Størrelse: 10 ml

  Ingredienser og duft:

  – Duft: Let eksotisk mynteduft, som er en blanding af Citrus Bergamia Peel Oil Expressed + to forskellige naturlige mynte-olier. Mint har beroligende og anti-stress fordele.

  – Aloe Vera Gel (5%): Er en af ​​de bedste naturlige midler til at fremskynde hudreparationsprocesserne. Derudover er det yderst fordelagtigt at fugte huden såvel som at behandle acne, forkølelsessår, irritationer og eksemproblemer takket være dens beroligende aktivitet.

  – Matrixyltm 3000 (2%): Er en synergi mellem to matrikiner, Pal-GHK og Pal-GQPR, der reparerer alderens hudskader. Dette produkt bruges til anti-rynke applikationer. Den indeholder matrikiner, der er budbringere af hududskiftning og reparation. De aktiverer neosyntesen af ​​ekstracellulære matrixmakromekyler, hvilket giver dette produkt en synlig anti-rynkeffektivitet.

  – Probiotikum (0,5%): Baseret ingrediens oprettet ved gæring af Lactobacillus i et defineret vækstmedium. Det er ideelt til brug i hudkonditionering og antimikrobielle kosmetiske applikationer. Med andre ord, dette er godt, hvis du ønsker at holde dig væk fra rynker.

  – Glycerin (5%): Er en ingrediens, der giver hydrering og er en god bærer for de aktive ingredienser, der er til stede i formlen.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Øjensolcreme SPF 50 (10 ml), This Way”