75%

Øjensolcreme SPF 50, This Way (10 ml)

49,00 kr.

Glat og let øjen solcreme med naturlige ingredienser, hvor tuben er lavet af miljøcertificeret plast for et mere bæredygtigt rejsemærke.

Fordele:

– Nyd solen uden at bekymre dig.

– Beskyt sensitive områder ekstra.

– Vær på stranden hele dagen lang.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. Er du allerede medlem, så Login i Menuen - er du ikke medlem, så kan du få adgang til at købe produktet ved at købe Ladybox medlemskab.

Beskrivelse

Brand: This Way

Størrelse: 10 ml

Ingredienser og duft:

– Duft: Let eksotisk mynteduft, som er en blanding af Citrus Bergamia Peel Oil Expressed + to forskellige naturlige mynte-olier. Mint har beroligende og anti-stress fordele.

– Aloe Vera Gel (5%): Er en af ​​de bedste naturlige midler til at fremskynde hudreparationsprocesserne. Derudover er det yderst fordelagtigt at fugte huden såvel som at behandle acne, forkølelsessår, irritationer og eksemproblemer takket være dens beroligende aktivitet.

– Matrixyltm 3000 (2%): Er en synergi mellem to matrikiner, Pal-GHK og Pal-GQPR, der reparerer alderens hudskader. Dette produkt bruges til anti-rynke applikationer. Den indeholder matrikiner, der er budbringere af hududskiftning og reparation. De aktiverer neosyntesen af ​​ekstracellulære matrixmakromekyler, hvilket giver dette produkt en synlig anti-rynkeffektivitet.

– Probiotikum (0,5%): Baseret ingrediens oprettet ved gæring af Lactobacillus i et defineret vækstmedium. Det er ideelt til brug i hudkonditionering og antimikrobielle kosmetiske applikationer. Med andre ord, dette er godt, hvis du ønsker at holde dig væk fra rynker.

– Glycerin (5%): Er en ingrediens, der giver hydrering og er en god bærer for de aktive ingredienser, der er til stede i formlen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Øjensolcreme SPF 50, This Way (10 ml)”