40%

Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Creme, Avant (50 ml)

499,00 kr.

Pro-intens hyaluronsyre, illuminating dagcreme kombinerer de karakteristiske ingredienser hyaluronsyre, havvand, jojobaolie og sojalecithin.

Hyaluronsyre og jojobaolie sigter mod at trænge dybt ind i huden, hydrere og øjeblikkeligt hjælpe med at forbedre udseendet af fine linjer og rynker. Havvand er fyldt med magnesium, kalium og calcium og hjælper din hud med at bevare fugt og at afbalancere hudens olie- og talgproduktion for en jævn hudtone. Sojalecithin er en blødgørende og beroligende ingrediens, og med dens kraftige fugtighedsegenskaber hjælper sojalecithin med at holde huden hydreret, hvilket gør den til et fremragende til moden, tør eller overarbejdet hud.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer.

  Beskrivelse

  Brand: Avant
  Størrelse: 50 ml

  Ingredienser: Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Sorbitol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycolic Acid, Cetearyl Glucoside, Stearyl Alcohol, Cera Alba (Beeswax), BHT, Xanthan Gum, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Creme, Avant (50 ml)”

  Du kunne også være interesseret i...

  • Body Guard SPF 30 (200 ml), Youth LabBody Guard SPF 30 (200 ml), Youth Lab Hurtigt Overblik
   Brug point