Pung Enhjørning i sølv, Tinka

99,00 kr.

Her får du en MEGA flot Tinka pung enhjørning sølv med lynlåslukning, som er nemt for børn at åbne selv. I selve lynlåsen er der et smukt plys pompom vedhæng. Børnepungen er i flot sølv holografisk materiale og er med et smukt motiv af en sød enhjørning, der sidder i en sky og drikker milkshake.

Rart at vide:
Alder: Fra 3 år
Mål: 11 x 8,5 x 2 cm

Kun 3 tilbage på lager

Køb dette produkt nu og optjen 10 Points!
Vil du have store rabatter? Bliv medlem!

  Beskrivelse

  Her får du en MEGA flot Tinka pung enhjørning sølv. Den er en vildt flot børnepung med lynlåslukning, som er nemt for børn at åbne selv. I selve lynlåsen er der et smukt plys pompom vedhæng. Børnepungen er i flot sølv holografisk materiale og er med et smukt motiv af en sød enhjørning, der sidder i en sky og drikker milkshake. Pungen passer perfekt til børn der elsker magiske enhjørninger og er en ideel pige pung. Størrelsen af denne fine pung til børn, passer lige til alle dine lommepenge. Når du lyner pungen op er der flere rum indeni til mønter, sedler og kort.

  Tag dine seje børnepung med når du skal på ferie eller på tur, det er skønt at have sine egne penge med når der skal shoppes og måske købes noget du virkelig har ønsket dig.

  Rart at vide:
  Alder: Fra 3 år
  Mål: 11 x 8,5 x 2 cm

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Pung Enhjørning i sølv, Tinka”