Scalp Scrub (250 ml), SACHAJUAN

360,00 kr.

Den milde, men revitaliserende hovedbundsskrubbecreme fra Sachajuan kvikker hår og hovedbund op. Skrubbecremen er specialdesignet til at lindre irritation og mindske forekomsten af skæl, så du føler dig godt tilpas i lang tid. Takket være dens afbalancerende formel vil du opleve dyb lindring og en fornemmelse af ro. Skrubbecremen er ideel til personer med en fedtet eller følsom hovedbund, da den skaber ny balance i overskydende olier, så du opnår et mere naturligt slutresultat.

Den indeholder en blanding af sheasmørolie, sojabønne og climbazole, der renser din hud fjerner urenheder samt produktrester, mens naturlig sakkarose eksfolierer blidt. Cremen renser din hovedbunds overflade og fjerner død hud, så hovedbunden friskes op og har mindre tendens til at udvikle skæl. Den afgifter og afklarer, og produktrester fjernes, mens fugten fastholdes, præcist hvor der er brug for den.

Anvend skrubbecremen en gang om ugen som en del af din hårplejerutine, og lad den indkapsle fugt og rense dine hårsække, hvilket fremmer normal fornyelse og vedligeholdelse af håret, der kommer til at fremstå sundere.

Vil du have store rabatter? Bliv medlem!
Dette produkt kan kun købes af medlemmer.

  Beskrivelse

  Brand: SACHAJUAN

  Størrelse: 250 ml

  Ingredienser: SUCROSE, AQUA (WATER), GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CLIMBAZOLE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Scalp Scrub (250 ml), SACHAJUAN”