Sensibio H2O Micellar Solution (500 ml), Bioderma

195,00 kr.

Bioderma Sensibio H2O Micellar Water er et mildt og beroligende renseprodukt til ansigt og øjne, som er udviklet specielt til sensitiv hud, men kan bruges til alle hudtyper. Ved hjælp af micelleteknologi renses huden i dybden, så snavs, urenheder, makeup og forurening effektivt fjernes, samtidig med at hudens naturlige balance og barriere bevares og respekteres.

Bioderma Sensibio H2O Micellar Water har høj tolerance takket være en mild formel med særligt udvalgte ingredienser og en hudvenlig pH-værdi på omkring 5,5. Den er også tilsat et kompleks af 3 sukkerarter, der virker beroligende og hjælper med at forebygge den inflammatoriske proces i huden. Samtidig vil et naturligt, patenteret kompleks, kaldet D.A.F., øge hudens tolerancetærskel, for at gøre huden mindre følsom og reaktiv overfor ydre påvirkninger.

Med denne micellar water kan du give din sarte hud en skånsom rens, der ikke blot gør den behagelig ren og rolig, men som også skaber gode forudsætninger for at huden kan blive mere modstandsdygtig og holde sig sund. Det er ikke uden grund, at Bioderma Sensibio H2O Micellar Water er et af Biodermas bedst sælgende produkter!

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. Er du allerede medlem, så Login i Menuen - er du ikke medlem, så kan du få adgang til at købe produktet ved at købe Ladybox medlemskab.

  Beskrivelse

  Brand: Bioderma

  Størrelse: 500 ml

  Ingredienser: AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM EDTA. [BI 446]

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Sensibio H2O Micellar Solution (500 ml), Bioderma”