Silk Face Mask, Pure & Care

39,00 kr.

Denne 100% naturlige silke maske er perfekt til udjævning , fugtgivende , balancering og nærende for huden. Med sin vindende kombination af aktive ingredienser, er den designet til at stimulere hudens naturlige fornyelse, mens den samtidig udglatter og fugter huden. Silke maske til huden giver en kilde til antioxidanter, essentielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer som huden absorbere. Silke maske til huden forsvarer huden mod frie radikaler og fremmer din teint samt strammer huden op.

Denne silke maske øger hudens naturlige kollagen produktion og plejer huden, silke masken hjælper med at forbedre hudens elasticitet, øger cellulær fornyelse, udjævner fine linjer og rynker, og re- fugter huden og efterlader huden silkeblød. Silke masken opfrisker mat og træt hud og sætter gang i hudens evne til at regenerere beskadiget eller skadet hud.

En folie pakke indeholder:
En innovative silkesmaske, der reducerer forekomsten af rynker og hævelser i huden.

 • Silke masken er en moderne og innovative ansigtsmaske, som er sammensat og produceret efter de seneste resultater til hudpleje.
 • Silke maskerne indeholder helt naturlige, nærende og genoprettende ekstrakter og aktive ingredienser, som optages 98 % i hudoverfladen.
 • Silke masken tilfører huden elasticitet, reducerer forekomsten af fine linjer og tegn på aldring; den fugter og giver dig en strålende teint.
 • Silke masken giver en intensiv gennemfugtning af huden og er fantastisk til bedring af dehydreret hud. Den består af et silkeagtigt lag, som er gennemvædet af højkvalitets peptider og hyaluronsyre, som frigør en effektiv serum, der reetablerer hudens fugtniveau og celleernæring.
 • Silke masken er nem at bruge.
 • Silke masken fugter og beroliger huden. For at opnå fugtig og dugfrisk effekt, kan du med fordel lægge masken i køleskabet, og bruge den lige efter solbadning.
Vil du have store rabatter? Bliv medlem ved at købe Ladybox medlemskab!
Dette produkt kan kun købes af medlemmer. Er du allerede medlem, så Login i Menuen - er du ikke medlem, så kan du få adgang til at købe produktet ved at købe Ladybox medlemskab.

  Beskrivelse

  Brand: Pure & Care

  Ingredienser: Aqua, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen, Panthenol, Betaine, Glycerin, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Allantoin, Propylene Glycol, Hydrolyzed Prunus Domestica*, Dipotassium Glycyrrhizate, Silk Extract, Collagen, Hyaluronic Acid, Oligopeptide-1, Portulaca Oleracea Extract, Euglena Gracilis Polysaccharide, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Propanediol, Beta-Glucan, Ethylhexylglycerin, Oligopeptide-2, Oligopeptide-5

  *Extract that may contain natural fragrances, therefore, the product is not labeled perfume-free

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Silk Face Mask, Pure & Care”

  Du kunne også være interesseret i...

  • Rice powder (10 gram), PAESERice powder (10 gram), PAESE Hurtigt Overblik
   Brug point
  • Smoothing Makeup-base (20 ml), PAESE Hurtigt Overblik
   Brug point