Virtual Reality - Fantasy in real life

Ladybox anbefaler

Jeg står på en åben plads. Det er mørkt, og jeg er bevæbnet med en pistol. Jeg vender mig rundt og går langsomt fremad. Men vent. Der kommer noget i horisonten – er det… en ZOMBIE?!

 

Ville du også ønske, at fantasi nogle gange kunne blive til virkelighed? Og ville du tro mig, hvis jeg sagde, at den faktisk kan? Næppe… men jeg vil vove at påstå, at du trækker det tilbage, når først du har prøvet Virtual Reality. Med Virtual Reality er det nemlig muligt på en troværdig måde at skabe en virkelighed, som vi ellers kun troede var muligt i fantasien – og jeg fik fornøjelsen af at prøve denne “virtuelle” virkelighed af hos Limitless Virtual Reality.

Men hvad er virtual reality? ​

Virtual reality? Er det ikke bare noget for spil- og teknologinørder? Svaret er selvfølgelig: Nej!

Virtual reality er for alle – familie, venner, kollegaer og de spilleglade. Vi kommer ikke tættere på en “reel” virkelighed, som med den “virtuelle”, og da jeg selv er en kvinde, som elsker spil, så var der ingen tvivl, da jeg hørte om Virtual Reality for første gang, og muligheden for at kunne gøre et spil til en livagtig oplevelse  – det måtte jeg prøve!  

Min oplevelse hos Limitless Virtual Reality

Hos Limitless Virtual Reality er det ikke kun synssansen, men hele kroppen som aktivt bliver brugt til at skabe en helt igennem unik og fantastisk oplevelse. Limitless Virtual Reality er nemlig de første, som giver mulighed for at prøve en “Virtual Reality Treadmill” – en rund platform, der gør det muligt at simulere ens kropsbevægelser så præcist, at det føles som om, man er i spillet (simpelthen så sejt!). 

Man bliver instrueret i det hele (både spil og håndtering af udstyret) på en letforståelig måde, så alle kan være med. Jeg fik nogle fine “sutsko” på, som gør at man kan glide rundt på Treadmill-platformen og på den måde “gå” og “løbe” i den virtuelle verden. Derefter blev jeg spændt fast til en Treadmill, fik et joystick i hver hånd, VR brillerne på, og så var jeg ellers klar til at spille!

Foto: Limitless Virtual Reality, København

Og der er noget for enhver: Jeg blev selv trukket igennem alt lige fra at dykke med flotte, farverige fisk, skyde med bue og pil, bekæmpe zombier, til at gå rundt i det mest uhyggelige Haunted House!

Læs mere om de forskellige spil her: https://www.vrlimitless.dk/spil/

Især zombie-spillet, var jeg kæmpe fan af! Jeg skulle bevæge mig rundt i mørket og med skiftende våben forsvarer mig selv mod zombier. Det var som en zombie-apocalypse, og Treadmill’en gjorde spillet meget livagtigt – jeg kunne se, hvordan mine bevægelser med både krop, fødder og arme kom til syne i spillet, og nøj hvor adrenalinen pumpede i kroppen. I starten var det lidt svært at gå og løbe, men når først man har fundet teknikken i at skøjte på pladen, så er der fuld fart på (hvilket er meget belejligt, når man skal flygte fra zombier!) 

Foto: Limitless Virtual Reality, København

Tag en ven eller familien med!

Limitless Virtual Reality har multiplayerfunktion i flere af deres spil, som man kan spille med hinanden. Og der er ingen tvivl om, at det nok havde været endnu sjovere at dele oplevelsen med venner eller familie. At spille med andre kan bare noget helt specielt – selvom det også var sjovt at prøve alene!  

Man kan spille både i København og Århus. Så bor du i området, eller skal du på tur til en af storbyerne, så er Virtual Reality hos Limitless Virtual Reality den perfekte sociale aktivitet her i det koldere efterårsvejr – simpelthen en oplevelse i særklasse!

Camilla B.

Camilla B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar