'Winter Wonderland' boksen

Winter Wonderland boksen er fyldt med lækre produkter, så du kan klare dig smuk og velplejet gennem vinteren!

‘Winter Wonderland’ har en værdi af 653 kr. ❤️

Ingen binding

Månedens produkter


I ‘Winter Wonderland
’ boksen vil du finde lækre produkter fra Löwengrip, Ecooking, Seacret og Wally&Whiz, herunder en lækker shower gel, sheet mask og lækre, nordiske vingummier med smag af jordbær/solbær og kvæde/klemmentin. Udover dette, indeholder boksen et smukt lommespejl, en effektiv makeup base og en ‘spot on’ spot treatment, så du kan få fejlfri hud op til december måneds begivenheder!

Löwengrip

Shower gel

Shower Gel fra Löwengrip er en let skummende og blødgørende showergelé, som renser og efterlader en behagelig fornemmelse på kroppen. Fordel gelen på kroppen i brusebadet, massér den ind med cirkelbevægelser og slut af med at skylle af med lunkent vand. Produktet er tilpasset alle hudtyper, og sikrer, at hudens fugtniveau og pH-værdi bevares, og huden efterlades med en blød og gennemfugtet fornemmelse. 

Ecooking

Hals- & Decolleté creme

Ecooking Hals creme er en opstrammende creme med anti-age-ingredienser, som påføres hals og bryst hver morgen, og også gerne om aftenen, efter at du foretaget din renserutine. Produktet er 100 % vegansk, opstrammer og afhjælper huden mod hyperpigmentering og er udviklet til at give dig ekstra beskyttelse samt udsætte alderstegn såsom rynker og linjer

Glov

Lommespejl

Glovs lommespejl er et fint spejl, lavet af 50% hvedestrå. Spejlet fungerer super godt til at have med på farten, og passer perfekt ned i enhver taske. Lommespejlet giver dig mulighed for at friske din makeup op i løbet af dagen, hvor end du befinder dig. 

PAESE

Makeup base

Makeup basen fra Paese er et ‘must have’ i makeuptasken, da den hjælper med at øge holdbarheden af din makeup.
 Makeup basen
 passer til alle hudtyper og er beriget med E-vitamin og Limnanthes alba blomster, der får huden til at føles udglattet og hydreret. Du vil opleve, at makeup basen desuden får din hud til at føles mere afbalanceret, glat og mat. 

Dermaxir

Spot treatment

Dermaxir spot treatment er udviklet til at behandle den enkelte bums natten over. Påfør produktet inden sengetid med tubens nemme applikator (helt uden at bruge dine fingre på bumsen!) og lad den virke natten over. Dermaxirs spot treatment virker bakteriehæmmende, desinficerende og forhindrer bumsen i at udvikle sig.

Seacret

Sheet Mask Coconut

Sheet masken fra Seacret er en fugtgivende maske til tør hud. Masken tilfører langvarig næring til huden, og hjælper med at gendanne hudens naturlige fugtbalance samt forhindre fugttab. Påfør sheet masken efter, du har renset dit ansigt. Start med at åbne posen, tage masken op og påfør den, så den sidder helt tæt og jævnt. Lad den sidde i 10-20 minutter, og fjern den derefter. Massér det resterende af produktet ind i huden, indtil det er helt absorberet. 

Wally and Whiz

Nordiske vingummier

I Winter Wonderland boksen finder du 2 varianter af Wally and Whiz veganske vingummier – nemlig solbær/jordbær samt kvæde/klementin. Solbær/jordbær er til dig, der har en sød tand og elsker smagen af sommer. Bærrerne trørres og pulveriseres, så de bevarer deres friske og sødlige smag. Vingummierne med kvæde/klementin smager syrligt med en frisk og afrundet frugtsmag. For at bevare kvædens naturlige karakteristika, anvendes naturlig kvæde aroma fra den rå frugt. Som coating anvendes klementiner, der er tørret og pulveriseret.

Vingummierne er glutenfri, helt uden konserveringsmidler, uden farvestoffer og lavet uden animalsk stivelse.

 

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt