Limited Edition Curly Girl

Ladybox by ZENZ Organic

Treatment Shampoo Rhassoul

Svanemærket – Økologisk – Vegansk

Lershampoo med balsameffekt, som giver styrke og vitalitet. Indeholder økologisk certificeret koldpresset avocadoolie, oprenset aloe vera og glutenfri hvedeprotein, som tilfører fugt og genopbygger skadet hår. Det unikke mineralholdige rhassoul ler fra Atlasbjergene i Marokko renser hår og hovedbund og efterlader det sundt. Rhassoul ler virker også beroligende og reducerer tørre flager og spaltede spidser. Håret bliver silkeblødt og mindre modtageligt over for spaltning. 

Shampoo Deep Wood

Svanemærket – Vegansk

Shampoo med en varm duft af træ, patchouli og myrra. Lavet på økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Renser blidt hovedbunden og kan virke stimulerende hårsækkene. Velegnet til tørt hår og samt sensitiv hovedbund med tørhed eller kløe. Ved kontinuerlig brug efterlades håret sundt, vitalt og glansfuldt

Conditioner Deep Wood

Svanemærket – Vegansk

Mild balsam med en varm duft af træ, patchouli og myrra. Lavet på økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Lægger sig som en beskyttende, usynlig film rundt om hvert enkelt hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. Kan også bruges som leave-in conditioner. Velegnet til curly-girl metoden.

Hair Styling Mousse Orange

Non-aerosol

Non-aerosol varmebeskyttende hårmousse med en frisk duft af appelsin og blødgørende ingredienser, der både styler og plejer håret. Giver et stærkt hold uden at gøre håret stift. Giver et naturligt look med masser af fylde. Passer perfekt til krøllet hår eller til at fremhæve struktur. Velegnet til curly girl-metoden.

Styling Gel Sweet Orange

Svanemærket

Ekstra fugtgivende stylinggelé med højt indhold af økologisk oprenset aloe vera, der hjælper med at beskytte og nære håret. Øger volumen i fladt hår, tilfører fugt og giver et let hold. Varmebeskyttende og perfekt til at style krøller. Velegnet til curly girl-metoden.

bestil herunder

Bestil Curly Girl boksen

Værdi: 1.055 kr. – Din pris: 499 kr. (gratis fragt)

*Begrænset antal