Limited Edition Pure Boksen

Ladybox by ZENZ Organic

Shampoo Pure

Svanemærket – Allergivenlig – Parfumefri – Vegansk

Mild shampoo med økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Særligt velegnet til sart hår og sensitiv hovedbund, gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden parfume. Ved kontinuerlig brug efterlades håret sundt, vitalt og glansfuldt

Conditioner Pure

Svanemærket – Allergivenlig – Parfumefri – Vegansk

Mild balsam med økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Lægger sig som en beskyttende, usynlig film rundt om hvert enkelt hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. Kan også bruges som leave-in conditioner.

Salt Water Spray Pure

Svanemærket – Allergivenlig – Parfumefri – Vegansk

Non-aerosol saltvandsspray med fugtgivende ingredienser, økologisk avocadoolie samt fransk Middelhavssalt. Giver håret fylde eller et mat og bølget beach look uden at hår og hovedbund føles tør. Medium hold til fint hår. Brug gerne lidt ZENZ Organic olie eller balsam som leave-in i håret, før saltvandsspray.

Shampoo Pure (50 ml)

Svanemærket – Allergivenlig – Parfumefri – Vegansk

Mild shampoo med økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. God rejsestørrelse, der er perfekt at have med på farten.

Conditioner Pure (50 ml)

Svanemærket – Allergivenlig – Parfumefri – Vegansk

Mild balsam med økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Lægger sig som en beskyttende, usynlig film rundt om hvert enkelt hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. Kan også bruges som leave-in conditioner. God rejsestørrelse, der er perfekt at have med på farten.

bestil herunder

Bestil Pure Boksen

Værdi: 854 kr. – Din pris: 399 kr. (gratis fragt)

*Begrænset antal