Limited Edition - Den Skandinaviske

Ladybox by ZENZ Organic

Shampoo Sweet Sense

Svanemærket – Vegansk

Shampoo med en sød duft af mandarin. Lavet på økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Genskaber den naturlige balance i hår og hovedbund, som efterlades sundt, vitalt og glansfuldt.

Conditioner Sweet Sense

Svanemærket – Vegansk

Mild balsam med en sød duft af mandarin. Lavet på økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk oprenset aloe vera. Giver styrke og vitalitet til alle typer hår, både naturligt og kemisk behandlet. Lægger sig som en beskyttende, usynlig film rundt om hvert enkelt hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. Fungerer også som leave-in conditioner.

Volume Hair Powder Pure

Allergivenlig – Vegansk

Ekstra stærk volumen hårpudder, som tilføjer tekstur, fylde og hold. Giver håret struktur uden at efterlade synlige rester på hår og hovedbund. Giver langt hår et pjusket look. Fikserer uden at tynge håret. Kan også bruges på dage hvor du ønsker at springe din hårvask som en form for tørshampoo.

Volume Hair Spray Pure

Svanemærket – Allergivenlig – Parfumefri

Non-aerosol styling og fønspray til at skabe mere fylde i håret eller afslutte frisuren, så den holder hele dagen. Også velegnet i håropsætninger. Giver håret et naturligt og glansfuldt udseende. Har plejende egenskaber, er let at rede ud eller vaske væk.

Volume Fixing Spray

Vegansk

Mildt parfumeret volumen- og fikseringsspray, der giver håret styrke, fylde og ekstra hold. Kan bruges før eller efter styling. 

bestil boksen

Bestil Den Skandinaviske

Værdi: 1.076 kr. – Din pris: 499 kr. (gratis fragt)

*Begrænset antal