Vil du have fingrene i Absolutely Stunning boksen?
Tilmeld dig i dag fra 179 kr. - Boksen har en værdi af 1.702 kr. (inkl. velkomstgave). Du modtager 7 lækre produkter, der gør dig klar til julens arrangementer.
Tilmeld dig nu
En rejse mod en mere personlig beauty oplevelse
I marts 2022 lancerede vi 'personalisering' - Det betyder at du selv kan vælge mellem nogle af produkterne i boksen. Derudover har du også mulighed for at opgradere den og lave tilkøb.
Læs mere om personalisering
Medina er trådt ind i Ladybox
Vi er så glade for at kunne introducere vores nye partner i Ladybox - Medina. Medina skal med sin kreative energi hjælpe med at gøre Ladybox endnu bedre. Vi glæder os meget til vores nye samarbejde #staytuned
Læs mere om Ladybox og Medina
Tidligere
Næste

Sådan fungerer Ladybox

Tilmeld dig Ladybox

Tag beslutningen og start din månedlige forkælelse med 5-7 udvalgte produkter inden for hudpleje, hårpleje, makeup og accessories.

Vælg Dine Produkter

Mellem den 1. og 12. i måneden åbnes for personalisering, hvor du kan vælge produkter i din boks. Du kan desuden altid lave tilkøb.

Lev Dit Bedste Liv

Få mest muligt ud af dit medlemskab ved at tilkøbe produkter i medlemsshoppen, hvor du får op til 70% rabat - og glem ikke at tjekke Club Ladybox fordelene.

Gratis fragt & Ingen binding

Vores dejlige medlemmer

Simone
Læs mere
"For det første, så er det altid nogen super lækre produkter! [...] For det andet, så har jeg kun oplevet super god service!"
Maria E.
Læs mere
"Hver måned modtager man en skøn box og de er for det meste tilpasset årstiden [...] lækker box, glæder mig til at modtage."
Nancy
Læs mere
"Ladybox er simpelthen bare den ene gode overraskelse efter den anden. For det meste fullsize produkter, hvilket er dejligt."
Anja R.
Læs mere
"Endnu en gang en lækker pakke til ren selvforkælelse . Det er meget meget sjældent at jeg ikke får brugt alle produkter."
Isabella P.
Læs mere
"Elsker ladybox! Hver måned glæder jeg mig til at se hvad den lille boks indeholder. Får også en masse ting, som jeg aldrig havde tænkt at købe selv, og derved får jeg nye oplevelser og dejlige overraskelser!"
Michelle
Læs mere
"Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Det er altid spændende hvad man modtager i kassen midt på måneden. Altid lækre produkter og fedt at prøve nogle produkter, som man ikke normalt ville købe."
Grethe T.
Læs mere
"Altid lækre bokse! Endnu ikke oplevet jeg ikke har kunne bruge produkterne! Det eneste minus, er at man kun får boksen en gang om måneden"
Kit R.
Læs mere
"Er ikke så god til at hygge om mig selv, men med ladybox 1 gang om måneden, når jeg lidt hygge for mig selv"
Lis N.
Læs mere
"Der er den ultimative luksus man kan give sig selv hver måned, er altid spændt på hvad boksen indeholder af lækre ting."
Rikke M.
Læs mere
"Følelsen af glæde, af selvkærlighed, af at jeg er værd at forkæle, og af at tage tid til at tage mig af mig i en rolig stund i nærvær med mig selv og nuet."
Louise O.
Læs mere
"Ladybox er det bedste abonnement jeg har tegnet. Altid gode produkter, lækker indpakning og hurtig respons ved henvendelse"
Tidligere
Næste

Vores univers

@ladyboxdk

+ 0
bokse er sendt ud siden 2019 - Skal din være den næste?

Se tidligere Ladyboxe

Vacay Boss - Værdi: 1.364 kr.

MUDMASKY, Le Rouge Francais, Avant, Doucce & Vita Liberata.

Spice me Up - Værdi: 1.369

COSSY, Laritzy, Figs & Rouge, PAESE & Symbiosis.

In With the New - Værdi: 1.280 kr.

Irina the Diva, Daily Concepts, Pudderdåserne, Terre de Mars & Able Skincare

Sidste chance for at få fat i Absolutely Stunning boksen

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Fantastiske produkter fra Brands du kommer til at elske

Brands samarbejdspartnere på hjemmeside (Juli 2021)

Gratis fragt & Ingen binding

Start din selvforkælelse

med Ladybox

Din månedlige Ladybox

Tilmeld dig i dag. Du betaler kun 199 kr. – Boksen du modtager har en værdi på mere end 1.700 kr.. Fragten er selvfølgelig gratis. Der er ingen binding. Du kan derfor opsige når som helst efter din første boks.

Gratis fragt & Ingen binding